Leefstijlmonitoring

Vérian wil cliënten op de best mogelijke manier ondersteunen. Hierbij gaan we uit van uw gezondheid en zelfstandigheid, zodat u zo lang mogelijk in uw eigen, vertrouwde omgeving kunt blijven wonen. 

StackCare

Met de inzet van StackCare wordt inzicht verkregen in uw leefpatroon. Op deze manier worden veranderingen snel zichtbaar en kan daar tijdig en gericht op worden ingespeeld.

De voordelen

Hieronder staan de voordelen genoemd die de inzet van StackCare met zich meebrengt:

  • StackCare leefstijlmonitoring is geschikt voor mensen die niet goed meer weten hoe ze zelf om hulp kunnen vragen. We noemen het daarom ook wel passieve personenalarmering.
  • De inzet van StackCare draagt er aan bij dat u langer zelfstandig en verantwoord thuis kunt blijven wonen.
  • Door inzicht in trends kunnen veranderingen tijdig worden waargenomen.
  • De zorgverlening kan beter op u worden afgestemd (maatwerk).
  • Uw mantelzorger kan ook de gegevens inzien en volgen. Hierdoor is goede samenwerking mogelijk.

Meer informatie
Heeft u vragen over leefstijlmonitoring via StackCare? Dan kunt u contact met ons opnemen via telefoon 088 – 126 3 126 of per mail: welkom@verian.nl.

 

Hoogwaardige kwaliteit

Vérian staat voor hoogwaardige kwaliteit. Kwaliteit van zorg voor de cliënt en kwaliteit van en voor de medewerkers. Kwaliteit van zorg is voor ons het voldoen aan de verwachtingen van de cliënt, binnen de doelstellingen van de organisatie. Vérian is zich ervan bewust dat geen cliënt hetzelfde is en wensen en behoeften voor elke cliënt anders kunnen zijn. Dat maakt dat we steeds met de cliënt overleggen wat voor hem of haar belangrijk is. Zorg voor kwaliteit is binnen Vérian ieders zorg.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland
Thuiszorg Vérian is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.

Waar bent u naar op zoek?