Huishoudelijke ondersteuning

Er kunnen momenten in het leven zijn of komen, waarop u niet meer alleen uw huishouden kunt verzorgen. Lichamelijke beperkingen door ziekte, handicap of ouderdom kunnen de oorzaak zijn dat u uw huishouden zelf niet meer voldoende kunt doen.

Hoe vraag ik huishoudelijke ondersteuning aan?

Als u uw huishouden niet meer goed kunt doen, kunt u een indicatie voor huishoudelijke ondersteuning aanvragen bij het Zorg-/Wmo-loket van uw gemeente. Wij ontvangen bericht van de gemeente zodra u een indicatie heeft en helpen u vervolgens  met het vinden van een vaste en betrouwbare huishoudelijke ondersteuner.

Hoe werken wij?

Na ontvangst van uw aanvraag nemen wij direct telefonisch contact met u op. Wij overleggen met u op welke momenten de huishoudelijk ondersteuner bij u thuis komt. Ook vragen wij u welke huishoudelijke werkzaamheden u zelf wilt blijven doen en welke de huishoudelijk ondersteuner voor u kan doen. Dit wordt voor u beschreven in uw persoonlijke ondersteuningsplan. Wij streven er naar binnen 5 werkdagen een huishoudelijk ondersteuner bij u ingepland te hebben, die weet wat uw wensen en behoeften zijn.

Wij proberen zoveel mogelijk dezelfde huishoudelijke ondersteuner of ondersteuners bij u thuis in te zetten. Natuurlijk kan het voorkomen dat u tijdens de vakantieperiode of verzuim van uw ondersteuner een andere hulp krijgt. U hoeft zich hierover geen zorgen te maken. Dat overleggen wij met u!

Wij leveren huishoudelijke ondersteuning in de provincie Gelderland en in delen van de provincies Overijssel en Utrecht. Klik hier om te bekijken in welke gemeenten wij zorg leveren.

Hoogwaardige kwaliteit

Vérian staat voor hoogwaardige kwaliteit. Kwaliteit van zorg voor de cliënt en kwaliteit van en voor de medewerkers. Kwaliteit van zorg is voor ons het voldoen aan de verwachtingen van de cliënt, binnen de doelstellingen van de organisatie. Vérian is zich ervan bewust dat geen cliënt hetzelfde is en wensen en behoeften voor elke cliënt anders kunnen zijn. Dat maakt dat we steeds met de cliënt overleggen wat voor hem of haar belangrijk is. Zorg voor kwaliteit is binnen Vérian ieders zorg.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland
Thuiszorg Vérian is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.

Waar bent u naar op zoek?