Hielprik en gehoortest bij pasgeborenen

Tussen de vierde en zevende dag na de geboorte moet de hielprik en de gehoorscreening worden afgenomen.

 

Gehoortest

Door de gehoortest kan een afwijking aan het gehoor worden ontdekt. Hoe eerder de screening gebeurt, hoe sneller een eventuele behandeling kan beginnen.

Geef daarom vroegtijdig de geboorte van uw kindje aan ons door, doe dit het liefst ruim voor de zesde dag. Dat kan telefonisch via de Zorgcentrale: (088) 126 3 126, of stuur een mail naar: jgzscreenteam@verian.nl. Vermeld in deze mail de naam van uw kindje, zijn/haar geboortedatum en het telefoonnummer waarop u te bereiken bent. Wij zorgen er dan voor dat de screeningen worden ingepland.

 

Hoogwaardige kwaliteit

Vérian staat voor hoogwaardige kwaliteit. Kwaliteit van zorg voor de cliënt en kwaliteit van en voor de medewerkers. Kwaliteit van zorg is voor ons het voldoen aan de verwachtingen van de cliënt, binnen de doelstellingen van de organisatie. Vérian is zich ervan bewust dat geen cliënt hetzelfde is en wensen en behoeften voor elke cliënt anders kunnen zijn. Dat maakt dat we steeds met de cliënt overleggen wat voor hem of haar belangrijk is. Zorg voor kwaliteit is binnen Vérian ieders zorg.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland
Thuiszorg Vérian is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.

Waar bent u naar op zoek?