Verwijsindex

Sommige kinderen of jongeren hebben even hulp nodig. Om hen goed te helpen, is een soepele samenwerking nodig tussen alle instanties, hulpverleners, leerkrachten. De Verwijsindex zorgt daarvoor.

Deze registratie bevat geen inhoudelijke informatie, maar geeft aan welke andere hulpverlener zich mogelijk ook actief met de situatie van uw kind bezighoudt. Hulpverleners weten elkaar daardoor snel te vinden. Met het afgeven van een signaal in de verwijsindex, wordt het netwerk rondom een kind/jongere in beeld gebracht. Het zorgt ervoor dat de hulpverleners elkaar snel weten te vinden.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de website van de Verwijsindex: http://www.verwijsindex.tv/ouders.

 

Hoogwaardige kwaliteit

Vérian staat voor hoogwaardige kwaliteit. Kwaliteit van zorg voor de cliënt en kwaliteit van en voor de medewerkers. Kwaliteit van zorg is voor ons het voldoen aan de verwachtingen van de cliënt, binnen de doelstellingen van de organisatie. Vérian is zich ervan bewust dat geen cliënt hetzelfde is en wensen en behoeften voor elke cliënt anders kunnen zijn. Dat maakt dat we steeds met de cliënt overleggen wat voor hem of haar belangrijk is. Zorg voor kwaliteit is binnen Vérian ieders zorg.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland
Thuiszorg Vérian is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.

Waar bent u naar op zoek?