De Gemzen

Onze woonzorglocatie De Gemzen beschikt over 34 appartementen die van alle gemakken zijn voorzien. De appartementen worden verhuurd met zorg van Vérian. De woonzorglocatie is ook geschikt voor mensen met dementie.

De appartementen

De mooie en comfortabele appartementen van ongeveer 50 m2 zijn voorzien van een badkamer, slaapkamer, kleine woonkamer en een keukenblok. In een gezamenlijke dag- en recreatieruimte kunnen bewoners gezellig gezamenlijk eten en daar kunnen ook activiteiten plaatsvinden.
De appartementen zijn geschikt voor echtparen, maar uiteraard kunnen alleenstaanden hier ook prima wonen.

Zorg op maat

Binnen woonzorglocatie De Gemzen is 24 uur per dag een deskundig team aanwezig die intensieve begeleiding en uitgebreide zorg op maat biedt aan de cliënten.
Om te kunnen wonen in ons woonzorgcentrum is een zorgindicatie nodig. Deze kan dan onder andere gesteld worden door de verpleegkundige van deze locatie.

Meer informatie

Bekijk ook deze flyer. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 088 – 126 3 126 of e-mail welkom@verian.nl.

Adres:
Gemzenstraat 3
7315 EK Apeldoorn

 

Hoogwaardige kwaliteit

Vérian staat voor hoogwaardige kwaliteit. Kwaliteit van zorg voor de cliënt en kwaliteit van en voor de medewerkers. Kwaliteit van zorg is voor ons het voldoen aan de verwachtingen van de cliënt, binnen de doelstellingen van de organisatie. Vérian is zich ervan bewust dat geen cliënt hetzelfde is en wensen en behoeften voor elke cliënt anders kunnen zijn. Dat maakt dat we steeds met de cliënt overleggen wat voor hem of haar belangrijk is. Zorg voor kwaliteit is binnen Vérian ieders zorg.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland
Thuiszorg Vérian is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.

Waar bent u naar op zoek?