Jeugdgezondheidszorg

Ieder kind heeft recht op medische, verpleegkundige en pedagogische zorg. De Jeugdgezondheidszorg is er voor alle kinderen en voor u als ouder. Wij staan voor u klaar om vanuit onze expertise met u mee te denken over een zo gezond mogelijke groei en ontwikkeling van uw kind. Jeugdgezondheidszorg is in Nederland kosteloos.

Wanneer de juiste zorg?

Vanaf uw zwangerschap kunt u al contact hebben met onze Jeugdgezondheidszorg. Bijvoorbeeld tijdens een prenataal huisbezoek. Na de geboorte dient u uw kindje aan te geven bij de burgerlijke stand van uw gemeente. Via de gemeente komen de gegevens bij onze Jeugdgezondheidszorg terecht, waarna ons Screenteam in de eerste week na de geboorte bij u thuis komt voor de hielprik en de gehoortest. In de tweede week komt de Jeugdverpleegkundige op huisbezoek. Na dit bezoek kunnen u en uw kind regelmatig het consultatiebureau bezoeken.

Hoe werken wij?

Onze zorg start al op het moment dat u zwanger bent:

Klik hier om te bekijken welke zorg wij in uw gemeente leveren.

Vérian heeft consultatiebureaus in Brummen, Eerbeek, Epe, Vaassen, Hattem, Heerde, Wapenveld en Twello.

Op GroeiGids.nl vind je betrouwbare informatie over ontwikkeling, gezondheid en opvoeden. Van zwangerschap tot en met puberteit. 

Hoogwaardige kwaliteit

Vérian staat voor hoogwaardige kwaliteit. Kwaliteit van zorg voor de cliënt en kwaliteit van en voor de medewerkers. Kwaliteit van zorg is voor ons het voldoen aan de verwachtingen van de cliënt, binnen de doelstellingen van de organisatie. Vérian is zich ervan bewust dat geen cliënt hetzelfde is en wensen en behoeften voor elke cliënt anders kunnen zijn. Dat maakt dat we steeds met de cliënt overleggen wat voor hem of haar belangrijk is. Zorg voor kwaliteit is binnen Vérian ieders zorg.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland
Thuiszorg Vérian is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.

Waar bent u naar op zoek?