Over Vérian

Bij Vérian leveren we dagelijks met 1700 collega’s een waardevolle bijdrage aan het welzijn van onze cliënten. Met elkaar leveren we de beste zorg thuis. Altijd met persoonlijke aandacht en toewijding. Met als uitgangspunt dat onze cliënten zoveel mogelijk hun eigen leven kunnen leiden en de zorg en ondersteuning krijgen die bij hen past.

De naam Vérian en ons logo

De naam Vérian is speciaal voor ons bedacht. In het woord Vérian zit een aantal waarden en gevoelens opgesloten. Denk bijvoorbeeld aan de woorden verscheidenheid, vertrouwen, vriendelijkheid en veritas (waarheid).
Ons logo staat voor verbinding. De twee poppetjes en de cirkel er omheen symboliseren onze verbinding met onze cliënt, met elkaar en met onze regio en de samenleving.
Om ons brede zorgpakket te benadrukken is de slogan ‘Veelzijdig in zorg’ aan het logo toegevoegd.

Downloads

In onderstaande downloads leest u meer over de achtergrond en organisatie van Vérian.

Hoogwaardige kwaliteit

Vérian staat voor hoogwaardige kwaliteit. Kwaliteit van zorg voor de cliënt en kwaliteit van en voor de medewerkers. Kwaliteit van zorg is voor ons het voldoen aan de verwachtingen van de cliënt, binnen de doelstellingen van de organisatie. Vérian is zich ervan bewust dat geen cliënt hetzelfde is en wensen en behoeften voor elke cliënt anders kunnen zijn. Dat maakt dat we steeds met de cliënt overleggen wat voor hem of haar belangrijk is. Zorg voor kwaliteit is binnen Vérian ieders zorg.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland
Thuiszorg Vérian is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.

Waar bent u naar op zoek?