Personenalarmering

Wilt ook u langer thuis blijven wonen? Met Personenalarmering behoudt u uw zelfstandigheid. Gaat er thuis toch iets mis, dan bent u met één druk op de alarmknop in verbinding met de verpleegkundige van de Zorgcentrale. 24 uur per dag het gemak van directe hulp als het nodig is. Veilig, zeker en comfortabel in uw eigen huis. Dat is prettig voor u, maar ook voor uw familie, vrienden en buren. Personenalarmering leveren wij in heel Nederland!

Hoe werkt het?

Bij u thuis wordt een alarmeringstoestel geplaatst. U krijgt daarbij een alarmknop die u als polsband of halsketting kunt dragen. Zodra u de alarmknop indrukt, krijgt u contact met een verpleegkundig zorgcentralist. Zij zal u vragen wat er met u aan de hand is en controleert of er sprake is van medische nood.

We vinden het belangrijk dat we de gegevens van uw contactpersonen in ons bezit hebben. Als u alarmeert en er is geen medische nood, dan kunnen we uw contactpersonen bellen en hen vragen polshoogte te nemen. Het is dan natuurlijk fijn als zij snel bij u thuis kunnen zijn. Uiteraard bellen we te allen tijde 112 als er sprake is van levensbedreigende situaties.

Mocht u zorg ontvangen van een andere organisatie dan Vérian, neem dan contact op met ons op voor de mogelijkheden.

 

Meer weten?

Wilt u graag meer informatie? Wij staan u graag te woord en adviseren u welke voorzieningen het meest geschikt zijn in uw situatie.

 • Telefonisch is de Zorgcentrale 24 uur per dag bereikbaar via: (088) 126 3 126
 • Per e-mail benadert u ons via pa@verian.nl

U kunt tevens vrijblijvend ons informatiepakket ontvangen via onderstaand formulier.

Downloads

U vindt meer informatie over de Personenalarmering, tarieven en bijbehorende voorwaarden in onze brochures.

  Informatie aanvragen

  "*" geeft vereiste velden aan

  Velden met * zijn verplicht
  Naam*
  Adres*
  DD dash MM dash JJJJ
  Ontvangstwijze*
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

   Hoogwaardige kwaliteit

   Vérian staat voor hoogwaardige kwaliteit. Kwaliteit van zorg voor de cliënt en kwaliteit van en voor de medewerkers. Kwaliteit van zorg is voor ons het voldoen aan de verwachtingen van de cliënt, binnen de doelstellingen van de organisatie. Vérian is zich ervan bewust dat geen cliënt hetzelfde is en wensen en behoeften voor elke cliënt anders kunnen zijn. Dat maakt dat we steeds met de cliënt overleggen wat voor hem of haar belangrijk is. Zorg voor kwaliteit is binnen Vérian ieders zorg.

   Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland
   Thuiszorg Vérian is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.

   Waar bent u naar op zoek?