Vérian voordeelpakket

Bang zijn om te vallen in uw eigen huis? Niet meer zelf kunnen of willen koken. Ogen of gehoor moeten getest worden, maar u bent niet meer goed ter been? Iedereen loopt op een zeker moment wel tegen dit soort ongemakken aan. Vérian wil in deze situaties iets voor u betekenen.

Vérian Voordeel Pakket

Voor u hebben we de gemaksdiensten ondergebracht in het Vérian Voordeel Pakket. Abonnees van het Vérian Voordeel Pakket ontvangen aantrekkelijke kortingen op allerlei diensten.

Uw voordelen met het Vérian Voordeel Pakket

Voor €20,00 maakt u een jaar lang gebruik van alle voordelen van het Vérian Voordeel Pakket met onder andere:

  • 10% korting op de maaltijdservice aan huis van Apetito;
  • 10% korting op uw aankopen in de Medipoint | Vérian Zorgwinkels;
  • 10 % korting op de pedicure aan huis;
  • 15% korting op een montuur en/of brillenglazen van opticien aan huis;
  • Gratis hoortest, gratis bezoek aan huis en geen voorrijkosten bij audicien aan huis. (Bij een nieuw hoortoestel komt de audicien tot 3x aan huis. Totale voordeel loopt op tot €75,-)
  • Korting op de rijbewijskeuring bij RijbewijskeuringsArts.

Bekijk hier alle gemaksdiensten op een rij met een toelichting op het voordeel dat u kunt krijgen.

Abonnee worden
Voor € 20,00 (tarief 2024) kunt u een jaar lang gebruik maken van alle voordelen van het Vérian Voordeel Pakket. U kunt iedere eerste van de maand abonnee worden. In de maand dat u abonnee wordt, wordt het abonnementsgeld voor een jaar geïncasseerd. Een extra voordeel is dat u niet alleen profiteert van uw jaarabonnement. Uw gezinsleden (wonende op hetzelfde adres) profiteren gratis mee. In de Productspecifieke voorwaarden leest u de rechten en plichten bij het aangaan van een VVP-abonnement.

Direct regelen
Voor meer informatie neemt u contact op met onze Zorgcentrale: (088) 126 3 126.

Hoogwaardige kwaliteit

Vérian staat voor hoogwaardige kwaliteit. Kwaliteit van zorg voor de cliënt en kwaliteit van en voor de medewerkers. Kwaliteit van zorg is voor ons het voldoen aan de verwachtingen van de cliënt, binnen de doelstellingen van de organisatie. Vérian is zich ervan bewust dat geen cliënt hetzelfde is en wensen en behoeften voor elke cliënt anders kunnen zijn. Dat maakt dat we steeds met de cliënt overleggen wat voor hem of haar belangrijk is. Zorg voor kwaliteit is binnen Vérian ieders zorg.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland
Thuiszorg Vérian is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.

Waar bent u naar op zoek?