Beeldzorg

Vérian biedt zorg en ondersteuning bij u thuis. We kijken samen met u naar de beste oplossingen binnen deze zorg. Steeds vaker zetten we beeldzorg via de Compaan in. Dit is een tablet die makkelijk in gebruik is, eenvoudig te bedienen en nog leuk ook! Het kan ook door middel van een app op uw eigen apparaat of device worden gebruikt.

Vérian biedt u zorg dichtbij

Heeft u dagelijks verschillende medicijnen en heeft u ondersteuning nodig bij het innemen van uw medicijnen? Dan kijken we eerst of een medicijndispenser van Medido voor u passend is.

Over beeldzorg

U kunt beeldzorg gebruiken als u een zorgvraag heeft, maar u heeft ook de mogelijkheid om te beeldbellen met familie, mantelzorgers en vrienden. Daarnaast kunt u contact hebben met de zorgorganisatie via de agenda. Niet alleen de wijkverpleging kan deze agenda voor u invullen, ook de familie kan hier gebruik van maken. Beeldzorg via de Compaan is veilig en betrouwbaar en biedt dus allerlei mogelijkheden.

Door beeldzorg zullen we u bijvoorbeeld:

  • Ondersteunen bij, of herinneren aan de inname van medicatie
  • Ondersteunen bij uw dagindeling (denk aan slaapritme, eten en drinken)
  • Begeleiden bij insuline spuiten
  • Tijdelijk ondersteunen om zelfredzaam te worden bij bijvoorbeeld sondevoeding

De verschillende mogelijkheden kunt u met uw wijkteam bespreken om zo te bepalen wat voor u het meest geschikt is.

Hoogwaardige kwaliteit

Vérian staat voor hoogwaardige kwaliteit. Kwaliteit van zorg voor de cliënt en kwaliteit van en voor de medewerkers. Kwaliteit van zorg is voor ons het voldoen aan de verwachtingen van de cliënt, binnen de doelstellingen van de organisatie. Vérian is zich ervan bewust dat geen cliënt hetzelfde is en wensen en behoeften voor elke cliënt anders kunnen zijn. Dat maakt dat we steeds met de cliënt overleggen wat voor hem of haar belangrijk is. Zorg voor kwaliteit is binnen Vérian ieders zorg.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland
Thuiszorg Vérian is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.

Waar bent u naar op zoek?