Tessa

Als mooie aanvulling op de zorg bij u thuis, bieden wij ondersteuning met behulp van Tessa. Tessa is een bloempotje die verbale ondersteuning biedt. Tessa kan u herinneren aan allerlei zaken. Denk aan alledaagse handelingen en activiteiten. Op deze manier behoudt u uw zelfstandigheid.

Op afstand

Via een app kan Tessa op afstand worden ingesteld. U kunt bijvoorbeeld samen met uw zorgverlener van tevoren een dagschema aanmaken voor taken, instructies en berichten. Ook kunt u op deze manier geholpen worden bij dingen die u leuk vindt, maar (soms) vergeet, zoals een herinnering aan het kijken van uw favoriete programma of iemand feliciteren. Tessa geeft verbale begeleiding met haar eigen in te stellen vriendelijke stem.

Digitale hulp en ondersteuning

Hulp en instructie van Tessa wordt doorgaans als erg prettig ervaren, omdat ze een apparaat is – een hulpmiddel zonder oordeel. En ze klinkt altijd vriendelijk en is eindeloos geduldig.

U kunt Tessa via Vérian in bruikleen krijgen als u een Wlz indicatie heeft.

De mogelijkheden kunt u met uw zorgverlener bespreken om zo te bepalen wat voor u het meest geschikt is.

 

Hoogwaardige kwaliteit

Vérian staat voor hoogwaardige kwaliteit. Kwaliteit van zorg voor de cliënt en kwaliteit van en voor de medewerkers. Kwaliteit van zorg is voor ons het voldoen aan de verwachtingen van de cliënt, binnen de doelstellingen van de organisatie. Vérian is zich ervan bewust dat geen cliënt hetzelfde is en wensen en behoeften voor elke cliënt anders kunnen zijn. Dat maakt dat we steeds met de cliënt overleggen wat voor hem of haar belangrijk is. Zorg voor kwaliteit is binnen Vérian ieders zorg.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland
Thuiszorg Vérian is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.

Waar bent u naar op zoek?