Zorg en ondersteuning

Als zorgprofessional zoekt u betrouwbare en veelzijdige zorgverleners waarmee u kunt samenwerken. Vérian heeft een frisse kijk op zorg en biedt een groot aantal diensten aan. Zorg dichtbij, innovatief en met een warm hart. Wij leveren zorg op maat; met een luisterend oor voor de wensen en behoeften van de cliënt. 24 uur per dag, 7 dagen in de week. De Vérian Zorgcentrale is dan ook 24/7 bereikbaar!

In het menu vindt u onder ‘Zorgprofessionals’ meer informatie over onze diensten en wat wij verder voor u als zorgprofessional en uw cliënten kunnen betekenen.

Hoogwaardige kwaliteit

Vérian staat voor hoogwaardige kwaliteit. Kwaliteit van zorg voor de cliënt en kwaliteit van en voor de medewerkers. Kwaliteit van zorg is voor ons het voldoen aan de verwachtingen van de cliënt, binnen de doelstellingen van de organisatie. Vérian is zich ervan bewust dat geen cliënt hetzelfde is en wensen en behoeften voor elke cliënt anders kunnen zijn. Dat maakt dat we steeds met de cliënt overleggen wat voor hem of haar belangrijk is. Zorg voor kwaliteit is binnen Vérian ieders zorg.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland
Thuiszorg Vérian is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.

Waar bent u naar op zoek?