Prenataal aanbod

U bent zwanger! Het krijgen van een kindje brengt een verandering in uw leven. Tijdens uw zwangerschap kunnen er allerlei vragen bij u opkomen. Bijvoorbeeld over de bevalling en de periode daarna. Onze medewerkers van Jeugdgezondheidszorg hebben álle aandacht voor uw vragen en zetten hun uitgebreide kennis graag voor u en uw kind in.

Bezoek verloskundige

U kunt samen met de jeugdverpleegkundige verschillende aspecten van uw zwangerschap, de vragen die deze mogelijk oproepen en uw verwachtingen ten aanzien van het ouderschap bespreken. De jeugdverpleegkundige kan u vertellen wat u kunt verwachten van de Jeugdgezondheidszorg. Zowel voor uw kindje als voor uzelf.

Wij werken nauw samen met verloskundigen, gynaecologen, POP-poli en kraamzorgorganisaties om de samenwerking rondom de zwangerschap en geboorte te versterken.

 

Hoogwaardige kwaliteit

Vérian staat voor hoogwaardige kwaliteit. Kwaliteit van zorg voor de cliënt en kwaliteit van en voor de medewerkers. Kwaliteit van zorg is voor ons het voldoen aan de verwachtingen van de cliënt, binnen de doelstellingen van de organisatie. Vérian is zich ervan bewust dat geen cliënt hetzelfde is en wensen en behoeften voor elke cliënt anders kunnen zijn. Dat maakt dat we steeds met de cliënt overleggen wat voor hem of haar belangrijk is. Zorg voor kwaliteit is binnen Vérian ieders zorg.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland
Thuiszorg Vérian is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.

Waar bent u naar op zoek?