Huize Wilkens

Wij bieden een compleet pakket van wonen, zorg en dienstverlening in een luxe woonomgeving aan. Met als doel een leefomgeving te creëren die voor iedere bewoner voelt als thuis. Flexibiliteit, persoonlijke aandacht en vrijheid staan bij ons centraal.

Voor wie

Wilt u graag in Voorst wonen, maar heeft u zorg nodig? Dan is Huize Wilkens de juiste plek voor u. Om te kunnen wonen in deze kleinschalige en comfortabele woonomgeving is een zorgindicatie nodig. Deze kan onder andere worden gesteld door de coördinerend verpleegkundige van deze locatie. U krijgt er zorg en dienstverlening op maat van onze hartelijke en deskundige professionals.

De appartementen en voorzieningen

Huize Wilkens beschikt over 22 appartementen. De gemoderniseerde appartementen zijn ruim opgezet en van alle gemakken voorzien. Naast de 24-uurs zorg en servicediensten beschikt Huize Wilkens over een restaurant, kapsalon, dagactiviteiten en pedicure. Op onze locaties willen we graag een warm thuis bieden, waar bewoners een leven kunnen leiden zoals zij gewend waren. Ieder op zijn/haar eigen wijze, maar dan met professionele zorgverleners tot hun beschikking.

Zorg en ondersteuning op maat

U krijgt binnen Huize Wilkens de zorg en ondersteuning die u nodig heeft. Er is 24 uur per dag een deskundig en zorgzaam team aanwezig. Wij doen er alles aan om het u naar uw zin te maken, zodat u zich bij ons helemaal thuis voelt.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 0575-847568 of het e-mailadres huizewilkensvoorst@verian.nl.

Adres:
De Nieuwenhof 310a
7383 ET Voorst

 

Hoogwaardige kwaliteit

Vérian staat voor hoogwaardige kwaliteit. Kwaliteit van zorg voor de cliënt en kwaliteit van en voor de medewerkers. Kwaliteit van zorg is voor ons het voldoen aan de verwachtingen van de cliënt, binnen de doelstellingen van de organisatie. Vérian is zich ervan bewust dat geen cliënt hetzelfde is en wensen en behoeften voor elke cliënt anders kunnen zijn. Dat maakt dat we steeds met de cliënt overleggen wat voor hem of haar belangrijk is. Zorg voor kwaliteit is binnen Vérian ieders zorg.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland
Thuiszorg Vérian is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.

Waar bent u naar op zoek?