Hulpmiddelentas

Binnen Vérian kijken we hoe we u op de juiste manier kunnen blijven ondersteunen. Hierbij gaan wij uit van uw gezondheid en kijken we naar wat u als cliënt nog wel kunt. Dit doen we met gerichte inzet van hulpmiddelen en waar nodig vullen we dit aan met de inzet van zorg. Uiteraard kijken wij telkens wat het beste past bij uw situatie. Met de inzet van hulpmiddelen bent u minder afhankelijk van zorgverleners en daardoor flexibeler.

Vérian biedt u zorg dichtbij

Op basis van uw situatie geven wij een advies over de eventuele inzet van hulpmiddelen. Bepaalde hulpmiddelen kunt u tijdelijk in bruikleen krijgen. Andere hulpmiddelen vragen wij u zelf aan te schaffen. Hiervoor geven wij aan waar u het hulpmiddel kunt kopen. Een aantal hulpmiddelen wordt vergoed vanuit de zorgverzekering. Dit verloopt via de ergotherapeut die meekijkt, adviseert en zo nodig een machtiging schrijft voor vergoeding.

Heeft u vragen over de inzet van hulpmiddelen?
Dan kunt u contact met ons opnemen via telefoon: 088 – 126 3 126 of per e-mail: welkom@verian.nl

Hoogwaardige kwaliteit

Vérian staat voor hoogwaardige kwaliteit. Kwaliteit van zorg voor de cliënt en kwaliteit van en voor de medewerkers. Kwaliteit van zorg is voor ons het voldoen aan de verwachtingen van de cliënt, binnen de doelstellingen van de organisatie. Vérian is zich ervan bewust dat geen cliënt hetzelfde is en wensen en behoeften voor elke cliënt anders kunnen zijn. Dat maakt dat we steeds met de cliënt overleggen wat voor hem of haar belangrijk is. Zorg voor kwaliteit is binnen Vérian ieders zorg.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland
Thuiszorg Vérian is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.

Waar bent u naar op zoek?