Wat is de Vérian Thuyskamer

De zorg in Nederland is continu in beweging. We zien veranderingen in de waarden en behoeften ten aanzien van zorg en het aantal (complexe) zorgvragen neemt toe. Vérian kijkt continu hoe we u op de juiste manier kunnen blijven ondersteunen.

Eén van de ontwikkelingen binnen Vérian is dat we de komende jaren naast zorg thuis ook op steeds meer plekken zorg in de wijk (dicht bij huis) gaan aanbieden, in een huiselijke sfeer dat voelt als thuis. Zo zorgen we er voor dat u de juiste zorg op de juiste plek ontvangt.

Welkom thuis bij Vérian

Met het aanbieden van verschillende vormen van zorg op een centrale en herkenbare locatie in de wijk kunt u zelf op afspraak binnenlopen bij onze Thuyskamer en op een laagdrempelige manier zorg, ondersteuning en/of advies en voorlichting ontvangen.

Met onze Thuyskamer willen wij u op uw gemak stellen en het thuisgevoel laten ervaren. Er is een ontspannen huiselijke sfeer, waar u en ook uw naasten in onze huiskamer een kopje koffie kunnen drinken en ondertussen bijvoorbeeld de krant kunnen lezen. Met het realiseren van de Thuyskamer kan Vérian op de juiste manier professionele zorg blijven bieden.

Zorg die wij bieden
in onze Vérian Thuyskamer

 • Oncologische zorg
 • Infuusbehandelingen
 • Verpleging en verzorging
 • Specialistische zorg
 • Advies, instructie, voorlichting en behandeling

In de media

In onze Thuyskamer bieden wij onder andere oncologische behandelingen, zoals immunotherapie en chemotherapie. Ook verbinden wij diensten van Vérian met elkaar, bijvoorbeeld door de inzet van een diëtiste bij immunotherapie behandeling of een longverpleegkundige die instructie of voorlichting geeft bij problemen die thuis worden ervaren.

Medialinks:

– Chemotherapie in de straat

Heeft u vragen?

Mocht u vragen hebben, dan kunt u op werkdagen en tijdens kantoortijden (8.00 – 16.30 uur) bellen met de receptie, telefoonnummer 055 – 20 028 10. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@verianthuyskamer.nl.

Waar zijn onze Vérian Thuyskamers

Vérian gaat de komende jaren naast zorg thuis ook op steeds meer plekken zorg in de wijk (dicht bij huis) aanbieden, in een huiselijke sfeer dat voelt als thuis. Zo zorgen we er voor dat u de juiste zorg op de juiste plek ontvangt.

In de wijk Holthuizen en de Maten in Apeldoorn hebben we de eerste Vérian Thuyskamers gerealiseerd. De komende tijd zullen andere Thuyskamers volgen.

Ervaringen uit de praktijk

 • Huiselijke sfeer en kleinschaligheid
 • Prettige, professionele en kundige behandeling
 • De zorg is goed geregeld en geeft een gevoel van vertrouwen
 • Minder tijd kwijt
 • Laagdrempeliger
 • Dicht bij huis
 • Parkeren voor de deur

Samenwerkende
partner

Vérian levert samen met ziekenhuizen in de regio steeds meer medisch verpleegkundige zorg buiten het ziekenhuis, waardoor ziekenhuisopnames worden verkort en zo mogelijk worden voorkomen.

Een groot deel van deze medisch verpleegkundige zorg zal in onze Thuyskamer worden aangeboden. U kunt hierbij denken aan oncologische behandelingen zoals immunotherapie en chemotherapie, maar ook aan andere infuustherapieën en injecties voor uitéénlopende ziektebeelden en aan wondzorg.

Onze samenwerking met Gelre ziekenhuizen en Sensire vindt plaats binnen ZorgNabij. Hierbij bundelen we onze krachten om samen de juiste zorg op de juiste plek door de juiste zorgprofessional te leveren. Door de focus te verleggen van zorg in het ziekenhuis naar zorg in een huiselijke omgeving wordt zowel het welzijn als de zelfredzaamheid van patiënten vergroot. Als transmuraal team versterken we zo elkaars kwaliteiten en maken we de zorg toekomstbestendig. Bekijk deze video om meer te weten te komen over ZorgNabij.

Veelgestelde vragen
over Vérian Thuyskamer

Uw naasten/mantelzorger zijn altijd welkom. Tijdens uw bezoek aan onze Thuyskamer kunnen zij een kopje thee of koffie meedrinken en eventueel de krant of een tijdschrift lezen.

Dit is afhankelijk van de zorg die u in de Vérian Thuyskamer ontvangt. U kunt voor uw vragen altijd contact met ons opnemen (nummer receptie 055 2002810 & mailadres info@verianthuyskamer.nl). Voor de oncologische behandelingen vanuit  Gelre ziekenhuizen kunt u vragen met betrekking tot de volgende afspraak stellen aan de planner van afdeling B8 055-5811551.

U kunt gratis parkeren bij de Vérian Thuyskamer op de daarvoor bestemde parkeerplekken. Er is voldoende ruimte om te parkeren en u parkeert ook nog eens dichtbij de ingang.

Bij de Thuyskamer in de wijk Holthuizen kunt u zich melden bij de slagboom, waarna de slagboom voor u geopend wordt.

Hoogwaardige kwaliteit

Vérian staat voor hoogwaardige kwaliteit. Kwaliteit van zorg voor de cliënt en kwaliteit van en voor de medewerkers. Kwaliteit van zorg is voor ons het voldoen aan de verwachtingen van de cliënt, binnen de doelstellingen van de organisatie. Vérian is zich ervan bewust dat geen cliënt hetzelfde is en wensen en behoeften voor elke cliënt anders kunnen zijn. Dat maakt dat we steeds met de cliënt overleggen wat voor hem of haar belangrijk is. Zorg voor kwaliteit is binnen Vérian ieders zorg.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland
Thuiszorg Vérian is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.

Waar bent u naar op zoek?