Zorg & Welzijn

Het team Zorg & Welzijn binnen Vérian biedt u zorg en ondersteuning, met een luisterend oor en tijd en aandacht voor uw welzijn. Op deze manier kunt u zo lang mogelijk zelfstandig, prettig en vertrouwd thuis wonen en uw eigen leven leiden.

Wat bieden wij?

Het team Zorg & Welzijn biedt persoonlijke verzorging en verpleging, huishoudelijke ondersteuning en kan onder andere uw ontbijt klaarzetten, samen met u een kopje koffie of thee drinken en rustig de dag doorspreken. Ook kan er ruimte zijn om bijvoorbeeld samen de krant te lezen, een wandelingetje te maken of een bezoekje te brengen aan de markt. 

Wat zijn de kosten voor Zorg & Welzijn?

Om zorg te krijgen van ons team Zorg & Welzijn heeft u een zorgindicatie vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) nodig. U betaalt voor de Wlz altijd een eigen bijdrage, bepaald door de hoogte van uw eigen inkomen/vermogen.

In deze flyer  vindt u meer informatie over het team Zorg & Welzijn.

Hoogwaardige kwaliteit

Vérian staat voor hoogwaardige kwaliteit. Kwaliteit van zorg voor de cliënt en kwaliteit van en voor de medewerkers. Kwaliteit van zorg is voor ons het voldoen aan de verwachtingen van de cliënt, binnen de doelstellingen van de organisatie. Vérian is zich ervan bewust dat geen cliënt hetzelfde is en wensen en behoeften voor elke cliënt anders kunnen zijn. Dat maakt dat we steeds met de cliënt overleggen wat voor hem of haar belangrijk is. Zorg voor kwaliteit is binnen Vérian ieders zorg.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland
Thuiszorg Vérian is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.

Waar bent u naar op zoek?