Medido

Vérian biedt zorg en ondersteuning bij u thuis. Samen met u kijken we naar de beste invulling van deze zorg.

Vérian biedt u zorg dichtbij

Heeft u dagelijks verschillende medicijnen en heeft u ondersteuning nodig bij het innemen van uw medicijnen? Dan kijken we eerst of een medicijndispenser van Medido voor u passend is.

Over Medido

De medicijndispenser biedt u op het juiste tijdstip de juiste medicatie aan en geeft u tevens een herinnering. Zo bent u langer in staat zelfstandig uw medicatie in te nemen, bent u niet afhankelijk van de zorg en behoudt u uw eigen regie.

Naast het herinneringssignaal dat afgegeven wordt, maakt de medicijndispenser ook een insnede, zodat de verpakking makkelijk te openen is. Hierdoor is het een waardevol hulpmiddel voor mensen met een chronische aandoening, zoals: reuma, parkinson, dementie of depressiviteit.

Lees meer over Medido in deze folder.

Hoogwaardige kwaliteit

Vérian staat voor hoogwaardige kwaliteit. Kwaliteit van zorg voor de cliënt en kwaliteit van en voor de medewerkers. Kwaliteit van zorg is voor ons het voldoen aan de verwachtingen van de cliënt, binnen de doelstellingen van de organisatie. Vérian is zich ervan bewust dat geen cliënt hetzelfde is en wensen en behoeften voor elke cliënt anders kunnen zijn. Dat maakt dat we steeds met de cliënt overleggen wat voor hem of haar belangrijk is. Zorg voor kwaliteit is binnen Vérian ieders zorg.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland
Thuiszorg Vérian is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.

Waar bent u naar op zoek?