Opvoedadviesbureaus

Opvoeden doet elke ouder. Vragen hebben over opvoeden is de meest normale zaak van de wereld. Soms vraagt opvoeden veel en is er sprake van opvoedingsspanning. Tijdelijke ondersteuning vanuit het Opvoedadviesbureau kan dan helpen.

 

Het Opvoedadviesbureau is er voor ouders van kinderen en jongeren in de leeftijd van 0-19 jaar. In ongeveer vijf gesprekken kan de orthopedagoog ondersteuning bieden in het opvoeden van uw kind/ jongere waarna u weer zelfstandig verder kunt.

Het Opvoedadviesbureau wordt in samenwerking met het CJG in de volgende plaatsen aangeboden: Brummen, Eerbeek, Epe, Vaassen, Hattem en Twello.

Aanmelding
Ouder(s) kunnen zich op eigen initiatief of op advies van de Jeugdverpleegkundige of bijvoorbeeld de huisarts aanmelden. Aanmelden kan via het Centrum voor Jeugd en Gezin:

  • CJG Hattem: T: 038 – 844 61 00 of E: infocjg@hattem.nl
  • CJG Epe: T: 0578 – 72 00 00 of E: info@cjgepe.nl
  • CJG Voorst: T: 0571 – 74 51 50 of E: info@cjgvoorst.nl
  • Team Jeugd Brummen: T: 0575 – 56 85 68 of E: info@teamvoorelkaar.nl
 

Hoogwaardige kwaliteit

Vérian staat voor hoogwaardige kwaliteit. Kwaliteit van zorg voor de cliënt en kwaliteit van en voor de medewerkers. Kwaliteit van zorg is voor ons het voldoen aan de verwachtingen van de cliënt, binnen de doelstellingen van de organisatie. Vérian is zich ervan bewust dat geen cliënt hetzelfde is en wensen en behoeften voor elke cliënt anders kunnen zijn. Dat maakt dat we steeds met de cliënt overleggen wat voor hem of haar belangrijk is. Zorg voor kwaliteit is binnen Vérian ieders zorg.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland
Thuiszorg Vérian is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.

Waar bent u naar op zoek?