Smart Glass

Binnen Vérian werken we met de Smart Glass. De Smart Glass wordt ook wel een ‘slimme bril’ genoemd. Tijdens het verzorgen van wonden kan een medewerker van ons deze bril opzetten, zodat een verpleegkundig specialist of wondverpleegkundige van Vérian mee kan kijken met de wondzorg. De wondverpleegkundigen kunnen zo op afstand meekijken, de wond beoordelen en een advies geven over de verzorging. Een voordeel van de Smart Glass is dat de thuiszorgmedewerker zijn/haar handen vrij heeft om direct handelingen te verrichten.

Voordelen voor u

Doordat de wondverpleegkundige op elk moment met de thuiszorgmedewerker mee kan kijken, kan er gelijk gezamenlijk een besluit genomen worden wat de wondzorg ten goede komt. Ook heeft u minder zorgverleners tegelijkertijd in huis tijdens de wondzorg momenten. Wanneer er vragen ontstaan over uw wondsituatie kunnen deze laagdrempelig beantwoord worden, doordat de wondverpleegkundige of wondspecialist meekijkt.

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met uw wondverpleegkundige van Vérian.

Hoogwaardige kwaliteit

Vérian staat voor hoogwaardige kwaliteit. Kwaliteit van zorg voor de cliënt en kwaliteit van en voor de medewerkers. Kwaliteit van zorg is voor ons het voldoen aan de verwachtingen van de cliënt, binnen de doelstellingen van de organisatie. Vérian is zich ervan bewust dat geen cliënt hetzelfde is en wensen en behoeften voor elke cliënt anders kunnen zijn. Dat maakt dat we steeds met de cliënt overleggen wat voor hem of haar belangrijk is. Zorg voor kwaliteit is binnen Vérian ieders zorg.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland
Thuiszorg Vérian is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.

Waar bent u naar op zoek?