Jij verdient een
fantastische zomer!

Met deze vakantiebaan krijg je de kans om cliënten te helpen om langer zelfstandig te blijven wonen. Je kunt je eigen werktijd plannen en ondertussen genieten van je vrije tijd en een onvergetelijke zomer. Je helpt bij verschillende huishoudelijke taken, van afstoffen tot het bed opmaken. Dit doe je in overleg met de cliënt. Tussendoor maak je gezellig een praatje. Zo zorg je voor een perfecte balans tussen werk en ontspanning!

Solliciteer direct!

Bij een fantastische zomer horen te gekke arbeidsvoorwaarden

 

✨ Flexibiliteit

Plan jouw werktijden en dagen rondom jouw zomerplannen.

💰 Goed salaris

Verdien een leuk extraatje op je bankrekening, terwijl je van de zomervakantie geniet. Je krijgt een all-in salaris tussen de €13,- en €16,50 per uur (afhankelijk van je leeftijd).

Solliciteer nu voor een fantastische zomer! ✨

Haal alles uit jouw zomervakantie met een vakantiebaan bij jou in de buurt als huishoudelijke hulp. Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoogwaardige kwaliteit

Vérian staat voor hoogwaardige kwaliteit. Kwaliteit van zorg voor de cliënt en kwaliteit van en voor de medewerkers. Kwaliteit van zorg is voor ons het voldoen aan de verwachtingen van de cliënt, binnen de doelstellingen van de organisatie. Vérian is zich ervan bewust dat geen cliënt hetzelfde is en wensen en behoeften voor elke cliënt anders kunnen zijn. Dat maakt dat we steeds met de cliënt overleggen wat voor hem of haar belangrijk is. Zorg voor kwaliteit is binnen Vérian ieders zorg.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland
Thuiszorg Vérian is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.

Waar bent u naar op zoek?