Wat doen wij

Stomazorg

Naast cliënten met een stoma staan wij ook zorgprofessionals bij als er vragen of problemen zijn rondom stomazorg.

Neem contact met ons op bij:

 • cliënten die nieuw in zorg komen met een stoma;
 • behoefte aan ondersteuning bij het zelf aanleren van het verzorgen van een stoma; twijfels over het juiste gebruik van stomamateriaal en/of adviezen ten aanzien van het gebruik van de juiste materialen;
 • behoefte aan advies voor verpleegkundige zorg rondom fistels, irrigeren en darmspoelen;
 • behoefte aan scholing over stomazorg.

De stomaverpleegkundige biedt deze zorg vanuit de Vérian Thuyskamers of komt op huisbezoek (ook mogelijk binnen verzorgings- en verpleeghuizen).

  Met wie werken wij samen?

  Wij werken samen met collega’s van stomapoli’s uit heel Nederland. Ook hebben wij goed contact met medische speciaalzaken en de verschillende fabrikanten.

  Direct zorg regelen

  Als zorgprofessional vraagt u direct zorg aan voor uw cliënt door te bellen met onze Verwijzerslijn: (055) 2002 802 of te mailen naar stoma@verian.nl

   

  Maak kennis met het team

  Elke
  Stomaverpleegkundige

  Hoogwaardige kwaliteit

  Vérian staat voor hoogwaardige kwaliteit. Kwaliteit van zorg voor de cliënt en kwaliteit van en voor de medewerkers. Kwaliteit van zorg is voor ons het voldoen aan de verwachtingen van de cliënt, binnen de doelstellingen van de organisatie. Vérian is zich ervan bewust dat geen cliënt hetzelfde is en wensen en behoeften voor elke cliënt anders kunnen zijn. Dat maakt dat we steeds met de cliënt overleggen wat voor hem of haar belangrijk is. Zorg voor kwaliteit is binnen Vérian ieders zorg.

  Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland
  Thuiszorg Vérian is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.

  Waar bent u naar op zoek?